2019. feb 06.

Bana Tibor távozik Vas megyéből?

írta: vasivasmacska
Bana Tibor távozik Vas megyéből?

A Jobbik-média hétfő este közölte a hírt, hogy minden valószínűség szerint megvan az első öt politikus a párt európai parlamenti listáján. A dolog érdekessége, hogy a Brüsszelbe pályázó jobbikosok közül négyen országgyűlési képviselők. Köztük van Bana Tibor, a vasi jobbikos képviselő is. Mi már csak egy kávét kérünk. 

413109_4569915459984_294475381_o.jpg
Jól láthatóan a párt vezető politikusai már nyíltan hagyják el a süllyedő hajót, köztük az antiszemita Gyöngyösi Márton is. A Jobbik látványosan megroppant, a politikusai a túlélésre játszanak - írja az Origo.

A Jobbik médiaökle, a bevallottan a kormánypárti politikusok lejáratásra szakosodott Zsúrpubi hétfő este közölte a hírt, miszerint minden valószínűség szerint megvan az első öt politikus a párt európai parlamenti listáján. A portál ezt abból szűrte le, hogy a szombati évadnyitó rendezvényen bemutattak öt, a május végi európai parlamenti választásokon történő szavazásra buzdító kampányfilmet. "Számunkra meglepetés lenne, ha nem az alábbi személyek szerepelnének a párt EP-listáján" - tette hozzá a bennfentesek kiváltságát élvező Zsúrpubi gyöngybetűs írásában. 

Kik ezek a politikusok, akik Brüsszelben folytatnák karrierjüket? 

  • Gyöngyösi Márton elnökhelyettes, frakcióvezető és országgyűlési képviselő;
  • Lukács László György országgyűlési képviselő;
  • Brenner Koloman országgyűlési képviselő;
  • Bana Tibor országgyűlési képviselő;
  • Pánczél Ágnes, a Jobbik nemzetközi sajtósa.
 
Bana Tibort a Jobbik korábbi elnöke, Volner János a Jobbik korábbi elnöke azt állította, hogy ő „az elnökség kávéfőző kislánya”, akinek egyetlen szerepe „Sneider Tamás életének komfortossá tétele”.
Szólj hozzá

Jobbik EP Szentgotthárd Bana Tibor