2019. okt 09.

Nemény András Budapesten szeretne polgármester lenni

írta: vasivasmacska
Nemény András Budapesten szeretne polgármester lenni

Szánalmas próbálkozásba fulladt Nemény András azon kísérlete, amivel be akarta bizonyítani, hogy neki is vannak támogatói.

nemeny_1.jpg

A kampány véghajrájába érve úgy tűnik, hogy a szocialisták szombathelyi polgármesterjelöltje, Nemény András teljesen elveszítette a lábai alól a talajt. Folyamatosan hazugságokba keveredik, miközben önteltségéből és nagyképűségéből továbbra sem akar alább adni. Így történt, hogy publikálta az MSZP-közeli Publicus Intézet fals közvéleménykutatási adatait. Ez az a közvéleménykutató, mely mindig csak a pártérdekeket nézi, és még soha nem sikerült megtippelnie a tényleges eredményeket. Pár nappal később Nemény azt hazudta, hogy ő bizony Burgenlandba ment tárgyalni, mert a jelenlegi városvezetés évek óta nem beszél a helyi erőkkel, de kiderült, hogy ez is hazugság. Nemény pechjére ugyanis pont néhány nappal korábban erősítették meg jóval magasabb szinten a két térség közötti együttműködést. 

Ami azonban ma történt, az már a teljes elmebaj kategóriája. Történt ugyanis, hogy száz köztiszteletben álló polgár juttatott el közleményt a Nyugat.hu-nak, amiben jelezték, ők bizony nevüket felvállalva támogatják Balázsy Pétert a polgármester választáson. Tekintélyes orvosok, jogászok, pedagógusok, és még sorolhatnánk. 

Néhány órával később megjelent egy újabb cikk a Nyugaton, azt sugallva, hogy bizony Nemény elvtársnak is vannak támogatói. Fel is sorolta többek között Bod Péter Ákost, aki tíz éve minden évben azt mondja, hogy idén tényleg összeomlik az ország gazdasága, Jeszenszky Géza egykori külügyminisztert, akiről televíziós szereplésein túl nem tudunk sokat, valamint egy sor szocialista politikust. A közös bennük, hogy mindannyian Budapestiek. Nemény egyik legfőbb bűne egyébként az, hogy Szombathelyre hozott egy sor vállalhatatlan politikust, Ungár Pétertől kezdve Gyurcsány Ferencen át Szanyi Tiborig. Bennünk viszont felmerült, hogy Nemény valószínűleg tudja, hogy nincs esélye a városban nyerni, így ő ezen lépéseivel már a budapesti jövőt készíti elő, Úgy tűnik, 2023-ban már a fővárosban szeretne egy biztos befutó kerületben politizálni.

Szólj hozzá