2019. okt 04.

Horváth Zoltán: Komolytalan ember akar polgármester lenni Csepregen

írta: vasivasmacska
Horváth Zoltán: Komolytalan ember akar polgármester lenni Csepregen

A csepregi választási kampányba is igyekszik beavatkozni Ungár Péter budai milliárdos. Az ugytudjuk.hu nevet viselő szélsőségesen liberális hírportál ugyanis megmosolyogtató írást jelentett meg a csepregi választási helyzetről.

Ha megnézzük a többi várost, láthatjuk, hogy megszokott taktika Ungárék részéről, hogy a kormánypárt ellenfeleit szintén jobboldalinak állítják be. (Ez zajlik Szombathelyen Koczka Tibor, Kőszegen Tóthné Dolgos Zsanett, vagy éppen Sárváron Markó Péter esetében.) Ezek az emberek azonban nem a Fidesz alternatívái, hanem olyan sértett és sok esetben tehetségtelen emberek, akik eredmények hiányában kénytelenek másik szervezet jelöltjeként indulni annak érdekében, hogy a jövőben is tudják biztosítani a saját egzisztenciájukat.

Csepreg esetében Horváth Zoltán ez a személy. Információink szerint őt egyébként a várost irányító Vlasich Krisztián és csapata nem is tekinti igazi politikai ellenfélnek, sokkal inkább egy eltévedt, megkeseredett fiatalembernek, aki nem találja a helyét Vas megyében, ezért politikai kalandornak állt. Olyanokkal is beszéltünk, akik szerint Horváth indulása valójában csak vicc, és ő maga sem gondolta komolyan, hogy van esélye a győzelemre.

horvathzoltan2.jpg

Horváth Zoltán egyébként szombathelyi rádiós volt korábban. Később a csepregi városgazdálkodás vezetője lett, 2016-ban, az időközi önkormányzati választáson pedig képviselőnek választották. Állítólag ebben az időben unta meg a „munkásruhás” melót, sokkal szívesebben közlekedett volna ő is öltönyben, a városszépítési feladatokat ugyanis „rangon alulinak” érezte. Állítólag a munkájával kapcsolatban is több kifogás érkezett, sokak szerint mindig csak ígérgetett, de sok esetben a megvalósítás elmaradt. Amikor pedig a polgármester számon kérte rajta az el nem végzett munkát, inkább a menekülést választotta. Így került nem sokkal később Csepregről a kőszegi városházára, ahol már irodai munkát végezhetett. Képviselői helyét azonban megtartotta, szombathelyiként kőszegi munkahellyel Csepregről is kapott tiszteletdíjat.

horvathzoltan.jpg

Információink szerint a fordulat akkor állt be, amikor jobbikos és szocialista körök megkeresték, és meggyőzték, hogy induljon el Vlasich Krisztián ellen. A taktika az volt, hogy továbbra is fideszesként adja el magát. Csakhogy a csepregiek nem dőltek be Horváth komolytalanságának. Sőt, Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője is világosan fogalmazott egy városi rendezvényen: „ a városért végzett munkát folytatni kell, polgármester úrral. Polgármester úrral és nem mással”.

A város ráadásul kiváló ütemben fejlődik, még a nagyobb települések is megirigyelhetik azon központi támogatások mértékét, amely Csepregre érkezik. Éppen ezért nem értik a település lakói, hogy mit is akar pontosan Horváth Zoltán, aki bűnbánó kisfiúként úgy tesz, mintha soha nem lett volna a városvezetés része. Volt, aki nyílt levelet írt Horváth Zoltánnak, melyet szerkesztőségünkhöz is eljuttatott, ez olvasható alább.  

2.jpg

Szólj hozzá