2019. máj 26.

Az üldözési mániás Németh Zsolt egyből elfutott Ungár Péterhez

írta: vasivasmacska
Az üldözési mániás Németh Zsolt egyből elfutott Ungár Péterhez

Úgy tűnik, Németh Zsolt üldözési mániában szenved. Mint arról már beszámoltunk, az ellenzéki politikus, aki nagyon szeretne polgármester lenni Sárváron, vasárnap délelőtt sorra járta a választókerületeket ismeretlen céllal. Sőt, úgy tűnik, hogy a KRESZ-t sem ismeri/nem akarja ismerni, ugyanis sikerült neki a tilosban leparkolnia.

nemethzsolt.jpg

Miután a vasmacska blog nyilvánosságra hozta a történteket, Németh egyből elfutott barátjához, a zavaros hátterű rózsadombi milliárdoshoz, Ungár Péterhez. Az LMP politikusa nemrég alapított egy bevándorláspárti portált úgytudjuk.hu néven, ahol szánalmas és vicces módon próbálják magyarázni a magyarázhatatlant: Németh Zsolt a tilosban parkolt.

Bár elég lett volna egy bocsánatkérés is, Németh Zsolt inkább összeesküvéselméletekkel hergeli a sárváriakat, miközben a napnál is világosabb, egyedül ő sértett szabályt vasárnap délelőtt. A legviccesebb, hogy egy nyíltan bevándorláspárti portálon próbálja elmagyarázni, hogy ő nem bevándorláspárti. A további parkolásokhoz sok sikert kívánunk!

nemeth_2b.jpg

Szólj hozzá