2019. sze 27.

Molnár Miklós mentális problémákkal küzd - Vasmacska vélemény

írta: vasivasmacska
Molnár Miklós mentális problémákkal küzd - Vasmacska vélemény

Molnár Miklós véleményünk szerint mentális problémákkal küzd, ezt támaszthatja alá sorozatos állkapocsrángása, lábremegése és furcsa kiabálása is.

A csütörtöki közgyűlés nézői érdekes tanulságokat szűrhettek le Molnár Miklós jelenlegi alpolgármester mentális állapotáról. Többször lehetett látni, hogy az önjelölt politikus heves állkapocsrángások, láb és kézremegtetések közepette hallgatta a többi hozzászólókat, de amikor hozzászólt a témákhoz, akkor sem volt minden rendben. Hangos kiabálásokkal, sokszor artikulálatlan üvöltéssel mondta el az üzenetét, miközben gonoszul forgatta a szemeit. 

molnarmiklos.jpg

Molnár Miklósról korábban is lehetett tudni, hogy vannak problémái. Egy alkalommal például a közgyűlési ülést követően ittas vezetésen kapták. Felmerül a kérdés, hogy ha nem képes józanul autót vezetni, akkor a várost miként tudná? Molnár ugyancsak híres volt arról, hogy indulatait a Városházán sem tudta kezelni. Rendszeresek voltak az üvöltözések,  az ajtócsapkodások, és a hivatal dolgozóinak megalázása. Több szemtanú pedig arról is beszámolt, hogy a jelenlegi alpolgármester többször üvöltözve jár-kel a Fő téren, a politikai ellenfeleket minősítgeti éttermekben és kávézókban.

Vannak, akik szerint Molnár azért van rossz lelkiállapotban, mert egyre inkább érzi a vesztét. Beszédes, hogy a Pro Savaria 2014-es jelöltjei közül mindössze ketten indulnak idén is, az egyik ezek közül maga Molnár. A napokban egyébként kiderült, hogy úgy kötött választási szövetséget a Jobbikkal, és úgy adta le a választási listát, hogy arra fel sem hatalmazta az egyesület tagsága. 

Véleményünk szerint Molnár Miklósnak érdemes lenne a város lakóinak megnyugtatása érdekében független elmeorvosi szakértő véleményét kérnie, hogy egyáltalán mentálisan alkalmas-e arra, hogy folytassa a politizálást. 

Szólj hozzá