2019. júl 18.

Így hazudozik össze-vissza Koczka Tibor, minden idők legbárgyúbb alpolgármestere

írta: vasivasmacska
Így hazudozik össze-vissza Koczka Tibor, minden idők legbárgyúbb alpolgármestere

"Minden idők legbárgyúbb alpolgármestere" - így hívták városházi forrásaink szerint Koczka Tibort a háta mögött a hivatalban. Tudják, ő volt az, aki az összes szombathelyi képviselő közül egyedül Jordán Tamás kinevezése ellen szavazott azon a bizonyos színház-igazgatói pályázaton. Más eredménye nincs, ha csak az nem, hogy az ő vezetésével bukta el a város az Európa Kulturális Fővárosa címet.

kockza.jpg

Koczka Tibor hetek óta mással sem volt elfoglalva, mint hogy keményen kritizálta a szombathelyi Fideszt, a város országgyűlési képviselőjét és a különböző döntéseket. Tette ezt a Szombathelyi Hírlap cenzúrázásának idején, amikor egy újságtól akarták megvonni a névhasználati jogot. Előadta, hogy ő a nagy szakmabeli, és még ő sem csinálna ilyen lapot. A névhasználati jogot elvették, a Fidesz mégsem bántotta. Jött a Haladás ügye, melynek lényege, hogy végre normális kezekbe kerülhet a sokat látott csapat. Koczka Tibornak ez sem tetszett. Fanyalgott, nyilatkozgatott, többek között annak a Nyugat.hu-nak, amely öt éve még őt támadta a legkeményebben. A Fidesz ekkor sem indított még csak fegyelmi eljárást sem. 

Koczka Tibor szerintünk jó tévés szakember volt, városvezetőnek, képviselőnek azonban annál borzalmasabb. Tehetségtelensége már a választási ciklus első hónapjaiban kiderült. A tehetségtelenség mellé ráadásul nagy adag beképzeltség, hiúság és butaság is társult. Így történhetett meg, hogy Koczka ma ismét interjút adott az őt öt éve még kőkeményen bántó Nyugat.hu-nak, amiben többek között azt hazudta, hogy vele senki nem egyeztetett a jövőről. Erre reagált Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője, érdemes elolvasni: 

Megdöbbenéssel értesültem Koczka Tibor mai sajtótájékoztatóján elhangzottakról. A csodálkozásom oka nem a megszólalás tartalma vagy stílusa volt, hanem az az egyszerű tény, hogy Tibor elfelejtette megemlíteni a közelmúltban lezajlott közel két órás személyes beszélgetésünket, ahol az általa ma a sajtóba belesírt fájdalmait pontról pontra végig beszéltük és kezet fogva váltunk el egymástól.

Sajnálom, hogy ennyire szelektív Tibor emlékezete. Egyúttal sajnálom azt is, hogy Molnár Miklós árulását követően úgy tűnik további cinkostársakat is talált magának.

A Fidesz Szombathelyen erős és egységes, a képviselő jelöltjeink fő kiválasztási szempontja pedig az, hogy a jobboldali értékalapú elkötelezettség mellett ki - mennyit képes és tud tenni Szombathely fejlődéséért és az itt élő emberekért.

Kedves Tibor, sajnos az utóbbi hetekben nem tájékoztattál arról, hogy változott volna távozási szándékod a politikából és jellemző az is, hogy a tegnapi jelölő gyűlésre, annak ellenére, hogy meghívót kaptál, el sem jöttél. Ha eljöttél volna, tudnád, hogy a tagság ellenvélemény nélkül, egyhangúlag Horváth Gábort jelölte a Kámon-Herényi körzet következő képviselőjének.

Végezetül engedd meg, hogy nagy tisztelettel azt javasoljam neked, a siránkozás helyett inkább nézz magadba és a valótlan állításokat mellőzve gondolkodj el, milyen munkát végeztél a rád bízott Kámon-Herényi körzetért és alpolgármesterként Szombathelyért...

Szólj hozzá