2019. ápr 03.

Ki is tol propagandát Szombathelyen?

írta: vasivasmacska
Ki is tol propagandát Szombathelyen?

A bevándorláspárti szivárványkoalíció folyamatosan amiatt ajvékol, hogy a lakosságot különböző fideszes médiumok befolyásolják. Ha azonban megnézzük a listát, akkor láthatjuk, valójában a baloldalnak vannak propagandistái. 

Mint ismert, a bevándorláspárti szivárványkoalíció komoly támadást indított a szombathelyi sajtószabadság ellen. A Városi Tévé éléről kirúgták Lovass Tibort, hogy a helyére a Vas Népe egykori főszerkesztőjét, a zavaros múltú Halmágyi Miklóst tegyék. Mindezt azzal indokolták, hogy a szombathelyiek nem tudnak objektív forrásokból tájékozódni. De vajon tényleg így van ez? 

A válasz röviden: nem. A baloldal ugyanis komoly káderállománnyal és felülettel rendelkezik. Gondoljunk csak bele, hogy két szombathelyi hírportál, a Nyugat.hu és az úgytudjuk.hu is baloldali kézben van. Előbbi Czeglédy Csabához, utóbbi Ungár Péterhez kötődik. (Az úgytudjukot egyébként a Nyugat.hu kiszakított munkatársaiból alapította Farkas Balázs, aki korábban Czeglédy Csabának nyalt, most viszont Ungár Péter kegyeit keresi) 

Jöjjenek tehát a nevek: 

Ungár Péter: Az úgytudjuk.hu-t kiadó cég egyik tulajdonosa, az LMP országgyűlési képviselője. Az internetes portálról köztudott, hogy nyíltan meleg és bevándorláspárti, és nagyjából azon egyszerű metódust követi, hogy minden, amit a Fidesz csinál rossz, és minden, amit a bevándorláspárti ellenzékhez köthető, az jó.

ungar_arc.jpg

Kupi Györgyi: A Magyar Narancs tudósítója kicsit sem mondható objektívnak. Moderálta már a V mint Vas rendezvényeit, (ők is tagjai a baloldali összefogásnak), szólalt fel ellenzéki tüntetésen és Facebook bejegyzéseiben is rendszeresen ekézi a Fideszt. Megmosolyogtató, hogy a Magyar Narancsba ő írt a Szombathelyi Hírlap létrejöttéről is, a lapot propaganda lapnak nevezve. (Kupi Györgyi egyébként színes életutat járt be, a szcientológia egyháztól jutott el a Magyar Narancsig néhány kanyarral megfűszerezve, de ezzel a kérdéssel később majd részletesen is foglalkozunk) 

kupigyorgyi.jpg

Pavelkovits Petra: A Magyar Kétfarkú Kutyapárt Szombathelyi elnöke az úgytudjuk.hu újságírója. A szervezet szintén tagja a baloldali összefogásnak, így kérdéses, hogy Petra mennyire tudna objektív lenni. (A kétfarkú kutyák legutóbb azzal hívták fel magukra a figyelmet Szombathelyen, hogy farsangot rendeztek, ahol az egyik szimpatizánsuk bilincsbe vert Hende Csabának öltözött. A jelenet még Pavelkovits szerint is erős lett)  

pavelkovitspetra.jpg

Tóth-Kiss Eszter: Az egykori szocialista, jelenleg Éljen Szombathely! színeiben politizáló Tóth Kálmán felesége, aki korábban a Nyugat Rádió hírszerkesztőjeként felelt az objektív tájékoztatásért, és több országos televíziónak is készített híradós anyagokat. 

eszter.jpg

 

Szalai Szabolcs: Az LMP politikusa, szentgotthárdi önkormányzati képviselőjelöltje, a 9970.hu nevű szentgotthárdi portál főszerkesztője. 

szalai.jpg

Szendrő-Németh Tamás: Korábban azt írtuk, hogy a Nyugat.hu ügyvédje vezetője a V mint Vas Mozgalomnak, ám közben levélben hívta fel a figyelmünket, hogy már nem. Mivel a levél igencsak beszédes, szó szerint közöljük:

 

Kicsi rigók! Nyugtassatok meg, hogy szándékosan hazudtok, és nem vagytok ténylegesen ennyire sötétek! Ellentétben veletek, akiket a fidesz azért fizet, hogy másokat mocskoljatok, engem az ügyvédi munkámon kívül nem fizetnek másért, szóval a propagandista kifejezés értelmezésénél bátran használjátok a wikipédiát! https://hu.wikipedia.org/wiki/Propaganda Kb fél évvel vagytok lemaradva a szombathelyi közélettel kapcsolatban, amikor azt írjátok, hogy vezetője vagyok a V mint Vasnak, ami egyébként sose voltam. Azok után, hogy Varga Tamás lepaktált Ungárral, és kihátrált mögülem, már semmi közöm az egyesülethez. Ha olvasnátok az általatok sározott nyugat.hu-t akkor talán ezt is tudnátok: https://www.nyugat.hu/.../marki_zay_peter_forum_sarvar... A legszomorúbb az, hogy fideszes gazdáitok ezért a szar munkáért még fizetnek is nektek, tényleg nem tudom eldönteni, hogy Farkas Bazsi ugytudjukja vagy a tiéket szarabb-e? De ha már itt tartunk! Ti nagy eredeti ugytudjukosok arról nem akartok írni, hogy miért sefteltetek Ungárral amikor eladtátok neki a ,,nemeredetit"? Csak nem Schmidt Mariska vagy Pénztáros Lőrinc közvetített az üzlet létrejöttében? Ne mondjátok, hogy nem segítem a munkátokat, adok néhány ötletet, hogy egy igazi fideszes propagandistának miket kellett volna írnia rólam, hogy elégedettek legyenek a gazdái: pl, hogy 5 éve írok egy közéleti blogot, amiben a fidesz maffia nemzetromboló munkásságát kísérem figyelemmel: http://szendro.blogin.hu/ Aztán pl hogy másfél éven keresztül én álltam ki egyedül Czeglédy Csabamellett, amíg a nagy ellenzéki ,,barátai" lapítottak mint szar a fűben. Tudom, hogy ti ilyen fogalmakat, mint a barátság és a lojalitás, nem tudtok értelmezni, de nem baj! Aztán pl azt is írhattátok volna, hogy beszédet mondtam az internetadó, Jordán Tamás és Czeglédy Csaba melletti tüntetéseken és a százezres Kossuth téri tüntetésen. Ami képet kitettek rólam az pedig a TASZ égisze alatt a közpénzek felhasználásának nyilvánosságáért végzett munkámról készült a Digi Tv-ben, amit egyébként ugyanúgy végeztem a baloldali mint a fideszes városvezetés vonatkozásában is.Tudjátok léteznek olyan emberek, akik hisznek még a demokráciában és a jogállamban és az emberek közötti kapcsolatokban és nem névtelen bérbloggerként tengetik az életüket. Na ebből most remélem tudtok dolgozni, amúgy pedig hívjatok fel nyugodtan, ha van kérdésetek! 709433239

szendro.jpg

 

Szólj hozzá