2019. ápr 25.

Ungár Péter bejelentette, hogy meleg

írta: vasivasmacska
Ungár Péter bejelentette, hogy meleg

Az LMP országgyűlési képviselője a 24.hu-nak erősítette meg homoszexualitását.

Személyes érintettségem van az üggyel kapcsolatban – nyilatkozta Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselő a Magyar Hangnak, amikor a homoszexualitásról kérdezték.

ungarrrr.jpg

A pénteken megjelenő lapban hosszú interjú olvasható Ungár Péterrel, az interjú mintegy kétharmada a homoszexualitásról szól, ugyanis a politikus a múlt héten a melegjogokról vitázott Dúró Dórával a HírTv képernyőjén.

A 24.hu rákérdezett Ungárnál, hogy akkor ez egy coming out volt-e, amire azt válaszolta: Igen, meleg vagyok.

Ungár Péter egyre többször tűnik fel Szombathelyen is. Legutóbb a Mérce nevű baloldali újság háborodott fel a Szombathelyi Hírlap alábbi címlapján:

szh.jpg

Szerintük ugyanis a grafika egyértelműen Ungár Péter nemiidentitására utal. Mindez azért érdekes, mert a mostani coming outig nem igazán volt beszédtéma Vas megyében Ungár indentitása, hiszen ez általában az emberek magánügye szokott lenni. Ráadásul a mi értelmezésünk szerint a Túl a barátságon felirat ezen a képen egyszerű szójáték, ami azt jelzi, hogy Nemény András és Czeglédy Csaba már nem barátok. Ungár a képen ráadásul nem kapott cowboy kalapot, így teljesen érthetetlen a felháborodás. 

Most, hogy Nemény András politikai szövetségese, Ungár Péter coming outolt, újabb értékkülönbség vált nyilvánvalóvá a szombathelyi politikai életben. 

Szólj hozzá