2019. feb 04.

Valótlanságokat állított az úgytudjuk.hu a Kőszegi Sörrel kapcsolatban

írta: vasivasmacska
Valótlanságokat állított az úgytudjuk.hu a Kőszegi Sörrel kapcsolatban

Korábban azzal vádoltak meg egy kőszegi fiatalembert, hogy családi kapcsolatai révén tavaly több millió forint támogatást kapott a várostól, hogy turisztikai honlapot fejlesszen. Kiderült, hogy nem kapott, ahogy az sem volt igaz, hogy egy rendezvényen ingyen biztosították kizárólag neki az áramot. 

Helyreigazítást tett közzé az úgytudjuk.hu a Kőszegi Sörrel és Kiss András turisztikai honlapjával kapcsolatban.  A "hírportál" korábban érthetetlen módon intézett kirohanásokat a Kőszegi Sör és Kőszeg turisztikai életével kapcsolatban. 

bazsi.jpg

Farkas Balázs, a "hírportál" főszerkesztője. Fotó: Facebook

A  kőszegi önkormányzat helyreigazítási kérelemmel fordult a laphoz, akik azonnal le is közölték a helyreigazítást. Vélhetően azért tették mindezt, mert tudták, hogy a bíróságon esélyük sem lenne megvédeni képtelen állításaikat. A helyreigazításból kiderül, hogy valójában a cikk több mondata is hamis állításokat tartalmaz.

Korábban ugyanis olyan valótlan rágalmak születtek, melynek célja az volt, hogy lejárassák Kiss Andrást, aki egy, a városért dolgozó civil fiatalember. Ő találta ki a Kőszegi Sör brandjét, illetve a koszeginfo.com weboldalt is.

Olyan képtelen állításokkal találták meg, hogy egy vásáron egyedül ő kapta ingyen az áramot édesapja kapcsolatai miatt (mindenki ingyen kapta), hogy több millió forint támogatásban részesült az önkormányzattól tavaly (nem részesült), és még sorolhatnánk. 

Szólj hozzá

álhírek Kőszeg Ungár Péter úgytudjuk.hu Farkas Bazsi Kőszegi sör