2019. feb 10.

Itt a bizonyítéka annak, hogy Nemény András megbízhatatlan (1. rész)

írta: vasivasmacska
Itt a bizonyítéka annak, hogy Nemény András megbízhatatlan (1. rész)

Nemény András, az MSZP országos vezetője polgármester szeretne lenni Szombathelyen. Mivel ő is tudja, hogy a bukott szocialista pártként nem lenne sok esélye, az Éljen Szombathely Egyesület mögé bújva civilt játszik. Nemény ennek ellenére ugyanolyan bevándorláspárti, mint az MSZP-sek, amire bizonyíték a lentebb látható videó is.

 Először az azóta már háziőrizetben lévő Czeglédy Csaba viccelődik azzal, hogy rezsicsökkentett áramot vezetnek a kerítésbe, majd Nemény hamiskás mosollyal a szája szélén inti a Fidesz-KDNP frakciót a keresztényi szeretetre. Ferenc pápától kiragadott mondatokat idéz. Cinikusan gúnyolódik a déli határzáron, a hívő embereken és Szent Istvánon is.  Aztán elhangzik a legegyértelműbb mondat:

 „A bevándorlók egyébként közel sem jelentenek akkora problémát. És van rá egy jó, valós válasz, az Európai Unió kvóta rendszere"

nemeny3.jpg

 

Szuhai Viktor, a Demokratikus Koalíció szombathelyi elnöke, aki barátja és szövetségese Neménynek még tovább ment, őt is szó szerint idézzük:

„Való igaz, vannak olyan terültek a nagyobb városokban, Európában, de nem csak Európában, hanem az egész világon, ahol idegen, más nemzeteknek tagjai élnek, de ez nem egy új keletű probléma, sőt nem is probléma szerintem, hiszen egy nagyváros annál színesebb, minél több nemzet lakja

 

 

 

Szólj hozzá

Szombathely MSZP Nemény András