2019. okt 01.

Lebukott Halmágyi Miklós, így cenzúrázza a Szombathelyi TV-t

írta: vasivasmacska
Lebukott Halmágyi Miklós, így cenzúrázza a Szombathelyi TV-t

Egy, a napokban nyilvánosságra került belső levelezés szerint a szombathelyi MSZP által a Szombathelyi Médiaközpont élére ültetett Halmágyi Miklós egyértelműen a helyi baloldal propaganda törekvéseit szolgálja ki. 

halmagyi.jpg

Érdekes levelet posztolt a Vasi Srácok nevű Facebook oldal. A képen a Szombathelyi Televízió levelezőrendszere látható, amint a televízió email címéről az egyik szerkesztő arról tájékoztatja Halmágyi Miklóst, a Szombathelyi Médiaközpont vezetőjét, hogy:

"Az Éljen Szombathely! Szövetség sajtóközleményt juttatott el szerkesztőségünkbe, amelyben emlékeztetnek: előre jelezték, hogy  a Karnevál ideje alatt nem kezdik meg az aláírások gyűjtését. Úgy vélik, Balázsy Péter a szombathelyiek közös ünnepét is kampánycélokra használta fel. Sérelmezik, hogy a Fidesz polgármesterjelöltje nem mondott le a megyei jegyzői posztjáról, illetve hogy szerintük nem válaszol a szombathelyiek és a sajtó kérdéseire. A közleményben megjegyzik még, hogy bár minden városi rendezvényen látják, sajnálják, hogy Balázsy mégsem tartja magát közszereplőnek. 

Tudomásul vettem, hogy kérésed szerint nem kérdezzük meg Balázsyt a közleménnyel kapcsolatban.

üdv. 

Halmágyi Miklós erre csak annyit válaszol:

 Oké, rendben, így jó lesz

Miklós

Nos, akik eddig úgy gondolták, hogy igaz, amit Halmágyi magáról állít, miszerint ő a NAGYBETŰS SZAKMA képviselője, annak  csalódnia kell. Halmágyi Miklós rendszeresen jár az MSZP irodába ahol Neménytől, és különböző kávézókba, ahol Ungár Pétertől kap utasításokat. Halmágyi Miklós nem kiegyensúlyozni jött a szombathelyi tájékoztatást, hanem egyszerű szocialista pártcsicska, aki a megbízói érdekeit hajtja végre. Ebben segít neki a Vas Népétől korábban szintén elbocsájtott Török Tibor is, aki a Savaria Fórum nevű magát önkormányzatinak hazudó, valójában szocialista propagandalapban hinti az igét. 

Kíváncsiak vagyunk, hogy a sajtószabadságra mindig kínosan ügyelő Nyugat.hu és Úgytudjuk.hu ezen hírt is szívesek lesznek e közölni kedves olvasóikkal. Ha ugyanis nem teszik közzé, hogy Halmágyi lebukott, azzal azt bizonyítják, hogy valójában ócska pártlapok ők is, akik meghamisítják a tényeket. 

 

halmagiy.jpg

Szólj hozzá