2019. feb 19.

A jobbikos Varga Dániel sem tud helyesen írni

írta: vasivasmacska
A jobbikos Varga Dániel sem tud helyesen írni

Varga Dánielről tegnap írtuk meg, hogy nem kellett a Jobbik Ifjúsági Tagozatának, pedig ő akart lenni a szervezet elnöke.

Semmi mást nem tettünk, mint a Jobbik MTI-nek eljuttatott sajtóközleménye és az Alfahír tudósítása alapján közöltük a tényeket, no meg kiegészítettük a cikket Varga csepregi szerepvállalásával kapcsolatos információkkal.

vargadani2.jpg

Az ifjú jobbikos azonban láthatóan kiakadt, Facebook-kommentben kezdett vádaskodni. Azt írta, hogy vélhetően a helyi Fidesz rendelte meg ezt "a lejárató" cikket. Azt nem tudjuk, hogy mitől lejárató a cikk, azt viszont mindenképp hangsúlyoznánk, hogy a Vasi Vasmacska nem a Zsúrpubi, ugyanis azon a jobbikos portálon születnek megrendelésre a cikkek. Mi csak azt írjuk meg, amit egyesek megpróbálnak elhallgatni, pedig a tények makacs dolgok. Azt majd a csepregiek eldöntik, hogy szükségük van-e olyan képviselőre, aki még a saját ifjúsági szervezetének tisztújításán is leszerepelt. Hiszen Dániel nemhogy nem lett az Ifjúsági Tagozat elnöke, ma már az elnökségnek sem tagja.

Kedves Dániel! Megértjük, hogy az ellenzéki oldalon trendi most durva helyesírási hibákat véteni, így megértjük azt is, hogy neked sem megy túl jól a fogalmazás.

Azt írod kommentben, hogy:

"NAGYON NEM SZERETNÉK, HA NEM TENNÉM FEL A KELLEMETLEN KÉRDÉSEIMET CSEPREGEN, ERRŐL SZÓL EZ A LEJÁRATÓ CIKK IS :)"

k2.jpg

Kedves Dániel! A fenti mondatod teljesen értelmetlen. Az alany, az állítmány és a tárgy összeegyeztetése a tananyag fontos része általános iskolában. Mi azonban nem ítélünk el téged ezért, hiszen mindannyian, te is, mi is hibázhatunk. Szeretnénk azonban segíteni neked, hogy miként is hangozhat értelmesen az, amire te gondolhattál. Álljon itt két variáció:

-NAGYON NEM SZERETNÉK, HOGY FELTEGYEM A KELLEMETLEN KÉRDÉSEIMET CSEPREGEN  STB...

 

-NAGYON SZERETNÉK, HA NEM TENNÉM FEL A KELLEMETLEN KÉRDÉSEIMET CSEPREGEN  STB...

Reméljük, megfogadod tanácsunkat, és nem gyarapítod a nemrég összeállított listát arról, miként küszködtök ti, ellenzékiek a helyesírással!

 

FRISSÍTÉS: cikkünk megjelenését követően Varga Dániel szerkesztette hozzászólását és az általunk felkínált variációk közül a másodikat választva javította szövegét. Köszönjük, hogy segíthettünk!

Szólj hozzá