2019. feb 22.

A bukott szocialisták meg akarják puccsolni Szombathely fejlődését 

írta: vasivasmacska
A bukott szocialisták meg akarják puccsolni Szombathely fejlődését 

A képlet a napnál is világosabb, a szocialisták minden eddiginél mocskosabb eszközökkel kampányolnak. Minden erejükkel azon vannak, hogy káoszt idézzenek elő, konfliktusokat generáljanak csakis azért, mert Nemény András polgármester szeretne lenni Szombathelyen.

A minapi sajtótájékoztatójuk is egyértelműen bizonyítja, hogy puccsra készülnek. A választók 2014-ben világosan döntöttek, dr. Puskás Tivadarnak szavaztak bizalmat annak érdekében, hogy folytatódjon a városépítő munka.
Ezt erősítették meg közvetve 2018 áprilisában is, amikor dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője másfélszer annyi szavazatot kapott, mint a voksolásokat folyamatosan elbukó Nemény András.
na.jpg
A város lakói már többször világosan megüzenték, nem kérnek az egyébként nyíltan bevándorláspárti önjelölt politikusból.
Aki kicsit is józanul gondolkodik, egyértelműen látja, hogy a bukott baloldal alternatív költségvetése gátolni fogja Szombathely fejlődését.
A történet azért is szomorú, mert jelenleg is rengeteg fejlesztés van folyamatban a városban, ráadásul állandó tárgyalások zajlanak a kormány, a fejlesztésekért illetékes szakmai ágazatok és a város tényleges vezetése között. De komolyan... Fideszes kormány, fideszes országgyűlési képviselő, fideszes minisztériumok.
Van egy világos koncepció, aminek a mentén halad a város fejlődése, ebbe akar belepiszkítani egy önző szoci puccsista. Jó ez a városnak? Tegyük fel a kérdést! Mit tett eddig Nemény András Szombathelyért? 
Vannak még feladatok a városban? Hogyne lennének! Lehetne jobban csinálni? Mindig lehet jobban! Azt azonban ne felejtsük el, hogy Neményék már egyszer megpróbálták, hiszen 2006 és 2010 között pont ő volt annak a szocialista frakciónak a vezetője, amely 18 milliárdos adósságba hajszolta a várost. Mi volt akkor? Jóval magasabb volt munkanélküliség, zűrös egyetemi ügyek lengték körül a várost, az M86-os gyorsforgalmi út építése megtorpant, a Falco-gyár környékét pedig kisvárosi övezetből iparterületté minősítették át. Hosszasan sorolhatnánk még, de felesleges. A dübörgő munkagépek, az élet minden területén zajló fejlesztések magukért beszélnek.
Meg Nemény elvtárs megjelent sajtónyilatkozata is, ahol előre bejelentette, nincs tárgyalás, nincs megegyezés, csak az lesz a jó, ami nekik tetszik. És ami a legszörnyűbb, hogy a város pénzén akarnak élősködni már most.
-Több bizottsági helyet akarnak maguknak =több pénz a szoci haveroknak.
-Városi újságot akarnak maguknak=közpénzből akarnak a postaládákban szerepelni. (Csináljanak, vegyenek maguknak. 
-Helyet akarnak maguknak a közbeszerzési bizottságban=Nemény elvtárs és a közbeszerzések kapcsolatáról úgyis fogunk még szót ejteni a jövőben. 
Nemény már most görcsösen ragaszkodik a hatalomhoz, amit még meg sem szerzett, és nem is fog megszerezni. Elég megnézni egy-két facebook videóján a szeme villanását. Semmi őszinteség nincs benne, csak a buta ambíció, ami hajtja előre. A szomorú csak az, hogy Szombathely fejlődésével szórakozik. 
Szólj hozzá