2019. már 14.

Levette napirendről a városi útfelújításokat Nemény és bandája

írta: vasivasmacska
Levette napirendről a városi útfelújításokat  Nemény és  bandája

Korábban azzal kampányoltak, hogy nagyszabású út és járdafelújítási programot hirdetnek. Most, hogy ideiglenesen megszerezték a hatalmat, levették a napirendről a kérdést, helyette inkább százezreket biztosítottak törpe pártok katonáinak.

Most már szinte teljesen biztos, hogy Nemény András és bandája egyszerűen alkalmatlan a város vezetésére. Még csak egy árulónak köszönhetően szereztek ideiglenes hatalmat, máris bebizonyosodott, hogy hazudnak. 

706586_kozgyules_2019_03_13.jpg

Az elmúlt hetekben folyamatosan azzal indokolta a városvezetés váltás szükségességét, hogy az új ideiglenes többség majd utakat és járdákat fog felújítani. Ehhez képest eljött a második közgyűlés időpontja is, ahol Nemény bevallotta, hogy valójában leszarják az útfelújítást. 

Idézet a Nyugat.hu tudósításából:

20:15 Leveszik az útfelújítási programot

Nemény szerint a ciklus vége felé nem érdemes ezt tárgyalni, majd az új közgyűlés megalkotja a saját programját.

Illés azt mondja, sajnálja a javaslatot, mert ezek nem tervek, hanem áttekintés. Útfelújításra pályázatokon is szereznek pénzt, nem baj, ha látják ezt a programot a képviselők.

Balassa szerint most nem hiteles ez a program, 2010-ben kellett volna ezt megalkotniuk, most az új javaslatokat valósítsák meg.

Puskás szerint ez nem egy progresszív szemlélet.

Leveszik.

A saját haverjaikat azonban sikerült helyzetbe hozniuk, havi több százezer forintnyi bevételt intézett Nemény és csapata a törpepártok aktivistáinak. A történelem kedvéért tehát érdemes rögzíteni, hogy Nemény bolsevik csapata járt csak jól, a kátyúk és töredezett járdák miatt elégedetlenkedő választókat sikerült cserben hagyniuk a szocialistáknak. 

Szólj hozzá