2019. ápr 17.

Szépnek nevezte a lángoló Notre-Dame-ot Ungár Péter lapja

írta: vasivasmacska
Szépnek nevezte a lángoló Notre-Dame-ot Ungár Péter lapja

A szombathelyi ugytudjuk.hu nagytestvére, az azonnali.hu Facebook bejegyzésben gyalázta az égő székesegyházat. 

Újabb sajtótörténeti szintet lépett az emberi kegyetlenség. Hétfőn ugyanis lángok csaptak ki a 850 éves Notre-Damenál. A keresztény világot egyöntetűen rázta meg a hír, a kár felbecsülhetetlen. Jó érzésű emberek világnézettől függetlenül kifejezték, hogy együttéreznek a tűzoltókkal ebben a nehéz időszakban. 

Nem így az Azonnali nevű hírportál, mely a Vas megyében egyre többet sertepertélő zavaros hátterű rózsadombi milliárdos, Ungár Péter tulajdonában áll, akárcsak az Úgytudjuk.hu.

"A képek legalább szépek, de az ár túl nagy értük" -írta a nyíltan meleg és bevándorláspárti, keresztényellenes portál a tragédia kapcsán. 

760x0.png

Hogy mindezt viccnek szánták, vagy halálosan komolyan gondolták, azt nem tudjuk, de egyik verzió rosszabb, mint a másik. A szörnyű az, hogy jelenleg ugyanazon pénzcsapból működik a bevándorláspárti szivárványkoalíció szócsöve, az Úgytudjuk.hu, a most botrányos cikket közlő Azonnali.hu, és vélelmezhetően ugyanezen pénzcsap pénzeli Nemény Andrásék kampányát is. 

Jó érzésű ember ilyenkor elhatárolódik, kíváncsiak vagyunk rá, hogy a helyi szocialisták, dk-sok, jobbikosok, lmp-sek, momentumosok és kétfarkúak megteszik-e. Mert bűnösök közt cinkos, aki néma. 

Szólj hozzá