2019. feb 04.

Kamuhírek terjednek Puskás Tivadar tegnapi balesetéről

írta: vasivasmacska
Kamuhírek terjednek Puskás Tivadar tegnapi balesetéről

A hazugságok szerint a polgármester ittasan vezetett egy BMW-t, majd elvitték bilincsben. Ez persze nem igaz, jöjjenek a tények!

Karambolozott hivatali autójával vasárnap délután Puskás Tivadar (Fidesz-KDNP), Szombathely polgármestere. A városvezető nem sérült meg, a másik autó sofőrjét könnyű sérüléssel mentő vitte kórházba - közölte a városháza kommunikációs referense az MTI-vel.

Kremser Csaba tájékoztatása szerint a baleset a vasi megyeszékhelyen, a Bartók Béla körút és a Paragvári utca kereszteződésében történt.

polgi.jpg

A polgármester védett úton haladt hivatali autójával, amikor a kereszteződésben ütközött egy másik gépkocsival - írta a városháza sajtósa.

A baleset kapcsán a Facebookon keresztül azonnal vad álhírek kezdtek el terjedni. Erre az elfogultsággal kicsit sem vádolható Nyugat.hu hívta fel a figyelmet.  

 (A teljesség igénye nélkül: a polgármester BMW-vel belehajtott egy Fordba, a polgármestert megbilincselve vitték el, mert ittasan vezetett stb.)

Ezek közül persze semmi sem igaz. Ahogy a Nyugat írja: Puskás Tivadar jól van, közösségi oldalán már megköszönte a rengeteg érdeklődést, a BMW sofőrjét pedig a szombathelyi kórházba szállították, reméljük ő is megússza könnyebb sérülésekkel.

Fotó: Nyugat.hu
Szólj hozzá

álhírek Szombathely Fidesz Puskás Tivadar Nyugat.hu