2019. már 07.

A Holokauszt áldozatain gúnyolodódott Balassa Péter antiszemita szövetségese

írta: vasivasmacska
A Holokauszt áldozatain gúnyolodódott Balassa Péter antiszemita szövetségese

Változnak az idők, változnak az érdekek. Most az az érdek, hogy az antiszemita Jobbik Balassájával működjön együtt azért, hogy megszerezze a hatalmat. Nemény elvtársnak semmi sem szent. 

nemenyjobbik.jpg

Balassa Péter személyével szemben nincs kifogásunk, hiszen miközben a Fidesz sorra előhozza a Jobbik régebbi rasszista kijelentéseit, hogy megakadályozza az együttműködést, Pétertől soha nem hallottam egyetlen egy ilyen kifejezést sem. Nem könnyű ember, de tisztességében megkérdőjelezhetetlen. (Nemény András a nyugat.hu-nak

A bevándorláspárti Nemény András fenti mondatai két dolgot bizonyítanak. Hogy teljesen buta, és hogy a hatalomért bármire képes. Amikor ugyanis azt mondja, hogy a Fidesz azért hozza elő a Jobbik régebbi rasszista kijelentéseit, hogy megakadályozza az együttműködést, akkor tanúságot tesz arról, hogy teljesen elmentek neki otthonról. (Mondjuk ezen nem kell csodálkozni, továbbra is javaslom, hogy nézzünk bele mélyen a szemébe, ott meglátható az a fajta öntelt butaság, ami végig kíséri az ő személyes sorsát.)

Akkor tessék nézni pár másodpercig:

osszefogas-0134.jpg

Most hogy konstatáltuk, hogy ilyen mondatot bizony csak buta ember mondhat, térjünk rá a sokkal szomorúbb valóságra. Balassa Péternek ugyanis bár lehet, hogy nincsenek nyilvános antiszemita kijelentései, azonban kétségkívül egy antiszemita párt tagja. Egy olyan párté, melynek alelnöke hadat akart üzenni Izraelnek, listázná a zsidó képviselőket, a gázárkompenzáción és a gázkamrákon gúnyolódott, és nem mellesleg Balassa együtt fotózkodik vele pártirodákban, és lakossági fórumokon. 

gyongyosi.jpg

Egy olyan párté, ahol az elnök esküvőjén a felesége náci karlendítéssel köszön a kameráknak. Ahol a párt prominense beleköphet a Duna-parti cipőkbe. Ahol egy képviselőnek le kell mondania azért, mert egy zsidó nő megverésével hencegett. Ahol egyébként egy olyan szombathelyit akarnak delegálni az egyik városi céget felügyelni, aki nyíltan a romák ellen uszít a Facebookon. 

Ezek a sztorik nem a Fidesz média kitalálmányai, hanem tények, bizonyítékokkal. 

Apropó, lakossági fórum: Nemény elvtárs itt még Balassa ellen tüntetett. Változnak az idők, változnak az érdekek. Most az az érdek, hogy az antiszemita Jobbik Balassájával működjön együtt azért, hogy megszerezze a hatalmat. Nemény elvtársnak semmi sem szent. 

 

 Végezetül álljon itt egy videó Gyöngyösi Márton legújabb bűneiről: 

 

Szólj hozzá