2019. már 11.

Nemény András szerint Czeglédy Csaba a Fidesz forgatókönyvét írja

írta: vasivasmacska
Nemény András szerint Czeglédy Csaba a Fidesz forgatókönyvét írja

Nem csitul a szoci belháború. A bevándorláspárti Nemény András megvédte az lmp-s Németh Ákost, és keményen odaszólogatott Czeglédynek. 

A vájtfülűek érdekes összefüggéseket olvashatnak ki a bevándorláspárti Nemény András Facebook bejegyzéséből. Történt ugyanis, hogy Czeglédy Csaba keményen nekiment a baloldali összefogásnak, amiért a "zavaros hátterű budai milliárdos" Ungár Péter pénzén Németh Ákos végzett telefonos mozgósítókampányt. Az ügy előzményeiről itt lehet olvasni. Blogbejegyzésünket egyébként az ORIGO is átvette. 

315653_nemeny_andras_es_czegledy_csaba_sajtotajekoztatoja.jpgNemény András és Czeglédy Csaba még közösen egy sajtótájékoztatón a Nyugat.hu fotóján. Mondjuk Nemény már a képen sem lelkesedett Czeglédy iránt 

Nemény és Czeglédy között az a különbség, hogy míg utóbbi egyértelműen és világosan küldi el a 'csába azokat, akikkel nem ért egyet, addig Nemény mindezt sunyi, utalgatós módon teszi. Most sem mondta ki egyértelműen, hogy Czeglédyre gondol, ám az alábbiakban részletesen is kielemezzük Facebook bejegyzését. Megjegyzéseinket vastag betűvel olvashatják. 

 

Láthatóan nagyon zavarja a Fideszt, hogy Szombathelyen igazi esély van a változásra. Zavarja, hogy együtt jobban megnyertünk egy időközi választást, mint 2014-ben, (ez egyértelmű üzenet Czeglédynek, aki valóban kevesebb szavazatot kapott, mint az időközin László Győző.)

zavarja, hogy megszerveztük a legnagyobb vidéki tüntetést a rabszolgatörvény visszavonása érdekében, zavarja, hogy aztán el is értük a visszavonást a szombathelyi önkormányzati cégeknél, zavarja, hogy elvettük a többséget a közgyűlésben, és már most léptünk a bérlakáshelyzet javítása, több száz óvodás életkörülményeinek javítása, és mintegy 1400 ember cafeteriájának visszaadása érdekében. Nem csoda, ha folyamatos tűz alatt állunk.

Az elmúlt napokban egyik képviselő-jelöltünket, Németh Ákost érte a legtöbb nemtelen támadás. (A Fidesz egyáltalán nem támadta Németh Ákost, Czeglédy Csaba és a Nyugat.hu voltak azok, akik nekimentek Némethnek) 

Polgármester-jelöltként, a közösség vezetőjeként természetes, hogy kiállok mellette, de kiállok mellette azért is, mert hiszem, hogy jó képviselője lesz a KISZ lakótelep - Százhold városrésznek. Együtt valljuk: nem a képviselőnek van körzete, hanem a választóknak van képviselője! (Ez is Czeglédy Csabának szól, hiszen korábban Czeglédy kifogásolta, hogy szavaival élve egy olyan embert indít a baloldali összefogás a KISZ lakótelepen, aki még "Gyebrovszki János cipőfűzőjének megoldására sem lett volna méltó". Amúgy itt jegyeznénk meg, hogy ez a nem a képviselőnek van körzete duma akkora baromság, ami csak a szemmel láthatóan is buta Nemény András agyából pattanhatott ki. 


Ákos gyerekkora óta ebben a körzetben él, az „árvizes házak” egyikében nőtt fel. Mindenki megismerhette őt segítő programjainkon, azok a legnehezebb sorsú emberek is, akik nem Facebook lájkokban mérik a mindennapjaikat, hisz legtöbbjüknek internet sincs az otthonában. (Az elmúlt hetekben Czeglédy Csaba volt az, aki rendszeresen összehasonlító elemzéseket tett közzé arról, hogy kinek milyen aktivitása a Facebookon. Ezen adatok szerint Németh Ákos rendszeresen nagyon rosszul, Czeglédy pedig nagyon jól szerepelt)

 

Az elmúlt másfél évben együtt tartottuk a fogadó órákat, maga járt utána a felvetett problémáknak. A múlt héten egy igazán nehéz feladatot kapott: azt kell elérnie a Vasivíz-nél, hogy egy fél utca lakói 17 év után végre megkapják a közműhasználat jogát. Meg fogja oldani!

Sokaknak fáj, hogy egységesek és erősek vagyunk. Fáj, hogy megértettük a választók szavát: tegyünk félre minden múltbéli sérelmet, és az igazi ellenféllel küzdjünk meg egy az egyben! Aki ezt nem érti, aki meg akarja bontani az egységet, az – akarva vagy akaratlanul - a Fidesz forgatókönyvét írja! (Itt is nyilván Czeglédy Csabára gondolt, aki egyedüli baloldali politikusként mondta el véleményét arról, hogy amatőrök és mérhetetlen támogatottságú pártok képviselői kaptak most szerepet.)

Szombathelyen igazi közösség jött létre a változást akaró pártok és civil szerveztek tagjaiból. Itt mindenki mindenkiért küzd, és bárki képes egyéni ambíciójáról lemondani a közösség javára!

Mert nekünk Szombathely az első!

Szólj hozzá