2019. már 22.

Czeglédy Csaba szerint csak a pénzért vesz részt Molnár Miklós a közéletben

írta: vasivasmacska
Czeglédy Csaba szerint csak a pénzért vesz részt Molnár Miklós a közéletben

Bár egyesek Szombathely Márki-Zay Péterének tartják az áruló Molnárt, abban szinte teljes az egyetértés, hogy az ideiglenes többség jelenlegi biztosítója bizony egy igazi szélkakas.

706590_kozgyules_2019_03_13.jpg

Mi is többször blogoltunk arról, hogy Molnár Miklós egy igazi hisztis primadonna, aki bizony több ciklus óta idegesít mindenkit, aki él és mozog. Molnár kezdetben a jobboldallal barátkozott. Saját jogon alpolgármester lett, és dr. Puskás Tivadar polgármester még akkor is kiállt mellette, mikor lebukott, hogy ittasan vezetett. A hisztik és az ajtócsapkodások azonban ezután is megmaradtak, így a jobboldal 2014-ben Molnár nélkül indult a választásokon. 

Dr. Puskás Tivadar annak ellenére lett polgármester, hogy többek között Molnár is elindult ellene, a közgyűlési többséget azonban csak úgy tudták biztosítani, hogy beveszik a Pro Savarias Molnárt is a csapatba. (Egyes hírek szerint a jobbikos Balassa Péter nyitott lett volna az együttműködésre, ám Puskás Tivadar többek között a párt náci múltja miatt úgy döntött, nem kér a radikális párt támogatásából) Czeglédy Csaba ekkoriban frakcióvezetője volt a baloldalnak és keményen leárulózta Molnárt. Íme a bejegyzése 2014-ből:

 

54798929_304287370253089_2972636488644165632_n.jpg

Azt látjuk tehát, hogy a Nemény-féle bevándorláspárti szocialisták már minden elvüket feladják, és bárkivel szövetkeznek a hatalomért. Az hülye maszlag, hogy a városnak akarnak jót, hiszen miközben amatőr fiatalokkal töltötték fel a cégek felügyelőbizottságait, addig a városi útfelújításokat levették napirendről. 

Szólj hozzá